Aflați mai multe despre AutoCAD Raster Design

În prezent, când digitalizarea progresează foarte repede în jurul nostru, există încă multe documente care se află doar pe suport de hârtie, iar singura modalitate de a obține aceste documente într-un desen CAD este să le fotografiem, să le scanăm etc. Iar la final  să creăm un fundal raster cu care se poate lucra deja în AutoCAD. (Nu uitați să descărcați cartea electronică.)

Raster design

AutoCAD oferă caracteristici de bază pentru lucrul cu date raster, dar nu este proiectat în acest scop. Autodesk pune la dispoziția clienților Raster Design pentru această sarcină.

 

Raster Design este o extensie a produsului AutoCAD, care are ca scop lucrul cu date raster mai rapid și mai eficient decât AutoCAD în sine.

 

Raster Design face parte din AutoCAD, astfel încât utilizatorii AutoCAD îl au disponibil automat. Raster Design este disponibil și pentru utilizatorii Colectiei, unde este inclus și AutoCAD. Utilizatorii AutoCAD au o singură provocare - familiarizarea cu Raster Design pentru ca ulterior sa poate folosi toate instrumentele pentru munca lor.

 

Ce tipuri de sarcini vă va ajuta să rezolvați Raster Design?

  1. Extinde posibilitățile de inserare (importare) a unui număr mai mare de formate raster, inclusiv date georeferențiate
  2. Vă permite să curățați reziduurile desenelor scanate
  3. Extinde modurile standard de ajustare AutoCAD la entitățile raster
  4. Datele raster, inclusiv recunoașterea textului (OCR), pot fi urmărite semiautomat și/sau manual
  5. Oferă instrumente de manipulare a entităților raster (REM) pentru corectarea deficiențelor din desenele scanate alb-negru
  6. În special pentru aplicația Map 3D, extinde instrumentele pentru transformarea datelor raster - fundalul raster poate fi plasat în coordonate reale de desen, de exemplu în funcție de măsurătorile geodezice
  7. Extinde posibilitatea de a salva (exporta) un număr mai mare de formate raster, inclusiv date georeferențiate (de exemplu, după transformarea rasterului)

 

Descărcați cartea electronică

 

Raster Design poate fi instalat ca un add-on pentru orice produs bazat pe AutoCAD, de exemplu în Map 3D sau Mechanical pentru desene scanate pentru construcții.

 

Raster Design va extinde direct AutoCAD și produsele construite pe acesta nu doar prin meniurile suplimentare,

 

 

dar extinde, de asemenea, posibilitățile și funcționalitatea de bază a AutoCAD în sine în domeniul de lucru a datelor raster, cum ar fi.

Atașarea unui fișier raster (imagine, scanare etc.) la un fișier

 

Ajustarea modurilor direct pentru entitățile raster

 

Vă punem la dispoziție un E-BOOK, în care veți găsi 6 scenarii unde Raster Design aduce un avantaj major pentru lucrul în proiectare. Aceste scenarii fac parte dintr-un studiu amplu al unui utilizator avansat, le puteți încerca oricând.

 

Vă interesează mai multe informații despre Raster Design sau o ofertă? Contactați un distribuitor autorizat Autodesk.