AutoCAD 2024 - Activity Insights - seria 2. parte

Reduceți lacunele de informații din fluxurile de lucru AutoCAD colaborative și rămâneți conectat la datele esențiale pe parcursul ciclului de viață al proiectului. Cu Activity Insights, puteți rămâne informat cu privire la modificările relevante ale fișierelor și puteți accesa pe tot parcursul ciclului de viață al proiectului, cu detalii despre activitățile cu mai mulți utilizatori într-un fișier DWG, nefiind aproape nicio configurare pentru fișierele stocate local, pe LAN și pe serverele cloud.

AutoCAD 2024 aduce noi îmbunătățiri caracteristicilor cheie. V-am pregătit informații de bază despre noile funcții. Acum veți afla ce puteți utiliza funcția „Prezentare generală a activității” (Activity Insights).

Caracteristică: „Prezentare generală a activității

nu mai trebuie să pierdeți informații valoroase despre informațiile despre proiect în timp ce colaborați la fluxurile de lucru în AutoCAD. Caracteristica „Activity Insights” vă permite să rămâneți conectat la datele cheie pe parcursul întregului ciclu de viață al proiectului. Puteți fi ținut informat cu privire la modificările relevante ale fișierului și veți avea, de asemenea, acces la fișierul DWG pe tot parcursul ciclului de viață al proiectului, cu toate detaliile activităților multi-utilizator. Este necesară o configurare minimă pentru fișierele stocate local, pe LAN și pe serverele cloud. Acesta este un pas cheie pentru a crea un ecosistem integrat de statistici, inclusiv toate produsele, care vă va asigura că aveți acces stabil la datele de bază pe tot parcursul proiectului.

Funcția contribuie la o economie semnificativă de timp. Nu mai trebuie să căutați și să verificați informații legate de publicarea fișierelor. Caracteristica este disponibilă în AutoCAD 2024, inclusiv seturi de instrumente specializate și în Civil 3D.

Pentru mai multe informații, vă oferim un scurt videoclip de prezentare mai jos.