Ce este nou în AutoCAD 2025?

AutoCAD 2025

AutoCAD este un software conceput pentru a vă realiza și accelera creativitatea. Autodesk® AutoCAD® vă îmbunătățește designul 2D și 3D cu funcții care deblochează înțelegerea detaliată și automatizarea cu Autodesk AI. Am realizat o scurtă prezentare generală a îmbunătățirilor și a noilor caracteristici din AutoCAD 2025. În cele din urmă, nu uitați să vizionați VIDEO și să descărcați BROCHURA.

 

Office 1

 

Împărtășiți idei și colaborați cu colegii pe fișiere DWG™ - profitați de funcțiile de economisire a timpului. Îmbunătățiți reutilizarea conținutului și standardizarea desenelor cu Smart Blocks: conversie sau detectare a obiectelor. În noul AutoCAD 2025, puteți utiliza acum inteligența artificială pentru a identifica mai multe caracteristici geometrice și a le converti automat în blocuri. Utilizatorul poate selecta unul dintre elementele la care să aplice noua caracteristică. Autodesk AI caută în întregul desen toate obiectele corespunzătoare. Funcția sprijină crearea de blocuri, aspectul desenului și elimină apariția elementelor geometrice care se potrivesc pentru blocuri.

 

Obsah obrázku text, Písmo, Grafika, grafický design

Popis byl vytvořen automaticky

 

Sincronizați și consolidați revizuirile cu Markup Import și Markup Assist. Și adăugați vizibilitate cu Hatch și Activity Insights, actualizate în mod convenabil și familiare, pentru a vă ajuta să rămâneți la curent pe tot parcursul ciclului de proiect. Faceți ca AutoCAD să lucreze pentru dumneavoastră. Utilizați seturi de instrumente specializate pentru caracteristici specifice industriei, funcții de bază sau părți de caracteristici - inclusiv instrumente pentru arhitectură, inginerie, electricitate și multe altele.

 

Obsah obrázku text, snímek obrazovky, Písmo

Popis byl vytvořen automaticky

 

Cele mai recente informații geografice cu ajutorul hărților de bază ArcGIS® de la Esri vă vor ajuta să luați decizii. Puteți accesa cinci hărți de bază sub formă de imagini aeriene și din satelit de înaltă rezoluție, OpenStreetMaps și străzi, împreună cu stiluri de hărți monocrome gri deschis și gri închis.