Ce este nou în Civil 3D 2024

 

Puteți găsi eficiența Civil Design  în următoarele segmente:

 

Implementarea și gestionarea subansamblurilor oferă creatorilor de conținut o metodă mai ușoară și mai eficientă de a preda subansamblurile echipei de proiect. 

  În plus, în proiectarea coridorului, utilizarea subansamblurilor noi și actualizate este mai eficientă.

 

screenshot

 

  • Îmbunătățiri la Project Explorer în fila New Property Set. Acum, Project Explorer este integrat în Civil 3D.

  • Rețele de presiune, în care puteți seta un bloc separat definit de utilizator pentru a afișa curbele verticale în planul etajului. 

Veți vedea un model de hașă pentru a marca fitingurile de rețea de presiune și alte accesorii în planul etajului. De asemenea, este posibila setarearotațieiverticale automate a ramurilor armăturii pentru a compara panta cu ramificația principală. Sau conectați țeava la un T, Y sau un racord transversal.

Civil 3D 2024 oferă multe alte îmbunătățiri și funcții noi!

 

screenshot 2

 

• Îmbunătățiri generale ale performanței

Sustenabilitate în design

S-a adăugat un conector pentru ArcGIS, cum ar fi importarea obiectelor din ArcGIS ca punct AutoCAD, curbă sau poligon, configurarea setărilor pentru importul din ArcGIS sausuportarea importului de obiecte arc în Civil 3D ca arce (numai Portal). 

 

screenshot 3

 

Digitalizarea sistemelor de transport existente

  • Noi opțiuni de coridor.A fost introdus suportul pentru blocarea lungimii de tranziție pentru a permite deplasarea ușoară de-a lungul liniei de bază. De asemenea, a fost introdus si suportul pentru reordonarea tranzițiilor în listă prin specificarea ordinii în care sunt procesate aceste tranziții. A fost adaugat suport pentru crearea de tranziții prin selectarea unui tip de clasă .NET
  • În plus, API-ul comutatorului de cale ferată a fost modificat. API-ul adăugat permite acum utilizatorilor să creeze sau să modifice un comutator simplu. Utilizatorii pot
  • importa date de design din alt software și le pot folosi în Civil 3D.

 

Aveți nevoie de mai multe informații despre modificările și îmbunătățirile din Civil 3D? Descărcați PREZENTAREA de mai jos și urmăriți VIDEO.

 

screenshot 5