Utilizarea software-ului legal este normala

 

Folosirea licentelor software care nu au fost obtinute „in mod complet legal” este similara cu a lasa un hot sa intre in casa ta printr-o usa deschisa. Nu-ti complica viata. Impreuna cu acest software CAD achizitionat ilegal, puteti sa descarcati malware pe computer, care va poate fura sau distruge ireversibil datele de lucru. Acest tip de program va poate accesa si datele personale, contactele importante, informatii despre clienti si proiecte sau conturile bancare. Merita o astfel de economisire?

 De ce sa folositi software legal?

 • Actualizari regulate – chiar si dupa achizitionarea unei licente legale, producatorul software-ului se asigura ca utilizati cea mai recenta versiune a software-ului, notificandu-va automat despre cea mai recenta versiune disponibila, orice actualizare sau actualizare de securitate.

Inchiriere software – posibilitatea de a inchiria software legal a extins posibilitatile de achizitie a aplicatiilor in conditii mai accesibile decat a fost cazul versiunilor „cutie”. Care sunt celelalte beneficii ale inchirierii de software CAD?

Cloud - tot mai multi utilizatori folosesc din ce in ce mai mult beneficiile Cloud pentru licenta lor desktop. Fie ca este vorba de servicii, aplicatii suplimentare, stocare, partajare de date etc. Nimic din toate acestea nu este posibil fara o licenta legala.

 • Achizitia de software legal prin parteneri autorizati Autodesk – aceasta este singura modalitate de a obtine o certitudine de 100% ca achizitionati software cu adevarat legal si de a obtine optiunea de asistenta pre-vanzare si post-vanzare, care poate include un audit al licentelor existente, instalarea software-ului achizitionat, training, implementarea intregii solutii etc.

 • Aspect moral – utilizarea software-ului legal in afacerea dumneavoastra este responsabila pentru afacerea dumneavoastra si pentru clientii dumneavoastra.

 Esti interesat de informatii mai detaliate sau de o oferta specifica de pret pentru software-ul Autodesk, audit SW sau training? Contactati distribuitorul dvs. autorizat Autodesk.