Managementul ciclului de viață al produselor cu Fusion manage

Autodesk® Fusion Manage este o soluție de gestionare a ciclului de viață al produsului (PLM) bazată pe cloud, care conectează persoanele, procesele și datele. Îmbunătățește fluxul de lucru și colaborarea tuturor celor implicați în dezvoltarea produselor în cadrul organizației dvs.

Fusion Manage vine cu un set complet de procese PLM de bază, inclusiv NPI / NPD, management  pentru modificari , managementul listei de materiale (BOM), colaborarea cu furnizorii, managementul calității și zeci de alte procese specializate fără costuri suplimentare. Nu trebuie să începeți de la zero, fiecare șablon de proces este configurabil cu fluxuri de lucru predefinite pe care le puteți personaliza cu ușurință pentru a se potrivi nevoilor dvs. Fusion Manage poate fi, de asemenea,  integrat cu alte sisteme de afaceri, cum ar fi PDM, ERP și CRM, folosind API-ul său deschis.

Fusion Manage vă oferă flexibilitatea de a începe astăzi și de a vă extinde mâine cu PLM bazat pe cloud, care se adaptează afacerii dvs.

PLM ușor de accesat, ușor de configurat, ușor de adoptat.

Gestionarea PLM bazată pe cloud este ușor de accesat, ușor de configurat și de utilizat.

 

PLM graphic

 

Ce este PLM?

- Personalizare ușoară

Un PLM care face munca mai ușoară, nu mai complicată

Indiferent dacă aveți nevoie de informații pentru dvs., pentru echipa dvs. sau pentru managerul dvs., Fusion Manage vă ajută să găsiți cu ușurință ceea ce aveți nevoie, ori de câte ori aveți nevoie, simplificând în același timp sarcinile de zi cu zi.

- Interfață de utilizator simplă, intuitivă

Fusion Manage este rapid și ușor de înțeles, cu caracteristici comune ale interfeței, care sunt la fel de naturale de utilizat ca aplicațiile web obișnuite.

- Acces de oriunde, oricând

Puteți accesa Fusion Manage de oriunde, oricând dintr-un browser web sau dispozitiv mobil. Părțile interesate interne și externe pot vedea informațiile de care au nevoie, atunci când au nevoie de ele.

- Acces pentru toată lumea

Licențierea flexibilă vă permite să partajați accesul doar în citire cu participanții direct interesați care trebuie să consume datele. Părțile interesate pot trece cu ușurință de la accesul doar în citire la participantul activ la fluxul de lucru.

- Productivitate

Fusion Manage centralizează datele și automatizează fluxurile de lucru, reducând activitățile consumatoare de timp, cum ar fi introducerea datelor, e-mailurile, întâlnirile și recuperarea informațiilor. Petreceți mai mult timp cu activități cu valoare adăugată.

 

Slide Autodesk PLM

 

- Vizibilitate

Fusion Manage oferă vizibilitate asupra proiectelor și proceselor de dezvoltare a produselor, astfel încât toate părțile interesate să poată fi proactive, mai degrabă decât reactive.

- Raportare

Creați rapoarte nelimitate cu funcții de raportare încorporate în timp real. Partajați rapoarte în întreaga organizație sub formă de tablouri de bord vizuale și foi de calcul pe care le puteți exporta.

 

Features

 

O prezentare generală a noilor îmbunătățiri și caracteristici poate fi găsită aici: Fusion Manage Help | What's New from Previous Releases | Autodesk

 

Pentru mai multe informații de specialitate, înregistrați-vă la webinarul Autodesk PLM aici: Creating A Closed-Loop Quality Management Process | Autodesk Webinar