Nou în AutoCAD 2024 și AutoCAD LT 2024

AutoCAD vs AutoCAD LT 2024

Care sunt avantajele utilizării AutoCAD (LT) și AutoCAD Web?

Monitor sketch of AutoCAD

Folosiți AutoCAD? Aflați care sunt principalele avantaje pe care le oferă această aplicație. Citiți, de asemenea, o scurtă prezentare generală a caracteristicilor și comparații între AutoCAD 2019 și 2024. Deasemenea, veti putea să descărcați broșurile AutoCAD și AutoCAD LT, care detaliaza principalele caracteristici ale celor două aplicații.

AutoCAD

Software AutoCAD folosit de milioane de utilizatori. A fost creat pentru o muncă creativă eficientă și rapidă. AutoCAD® oferă rapoarte și funcții automatizate în fluxul de lucru al proiectării 2D și 3D.

AutoCAD® ajută echipele să acceseze statisticile și oferă posibilitatea de a valorifica automatizarea cu ajutorul tehnologiei de învățare automată asistată pentru a îmbunătăți fluxurile de lucru de proiectare și a se concentra pe crearea de soluții inovatoare.

Companiile pot personaliza AutoCAD pentru industriile lor prin seturi de instrumente specializate, API-uri, precum și prin intermediul numeroaselor aplicații terțe utilizate de magazinul de aplicații AutoCAD.

Autodesk creează un ecosistem din software-ul de proiectare de top și cu prezența partenerilor tehnologici care se interconectează cu fluxurile de lucru din instrumente precum Revit, Civil 3D, Inventor și Autodesk Docs prin utilizarea Autodesk.

AutoCAD® oferă cea mai bună proiectare din clasa lui, printr-o automatizare îmbunătățită. Acesta oferă acces rapid și fără întreruperi la date în toate produsele Autodesk.

Instrumente și caracteristici

Instrumente și caracteristici AutoCAD include instrumente specializate care conțin mii de piese personalizate și caracteristici specifice pentru a vă ajuta să obțineți productivitatea maximă în proiectarea 2D și 3D.

AutoCAD® vă economisește timp atunci când folosiți fișiere DWG™ prin algoritmi de învățare automată incluși în Markup Import, Markup Assist, Smart Blocks și seturi de instrumente specializate din industrie.

Puteți lucra mai rapid și mai inteligent cu AutoCAD®, profitând de caracteristicile și bibliotecile industriale pentru arhitectură, inginerie, proiectare electrică și multe altele.

Automatizare

AutoCAD® dispune de funcții și automatizări care ajută la convertirea marcajelor cu ajutorul învățării automate, la utilizarea blocurilor inteligente pentru a plasa și înlocui elementele și la valorificarea funcționalităților îmbunătățite.

AutoCAD® vă permite să automatizați crearea de adnotări, straturi și proprietăți, să creați cu ușurință detalii și vizualizari din modele 3D și apoi să generați rapid planuri, liste și tabele.

AutoCAD Web

AutoCAD Web este o soluție de încredere care oferă acces la comenzile de bază ale AutoCAD. Obțineți tot ce aveți nevoie pentru editare și proiectare ușoară cu AutoCAD Web inclus în abonamentul AutoCAD.

Creați recenzii cu AutoCAD Web. Omiteți etichetele de proiectare, colaborați rapid pe teren și adăugați etichete la fișierele DWG fără a modifica un desen existent.

 

S-au făcut progrese majore în AutoCAD 2024 față de 2019. Acum se poate discuta despre o creștere medie a productivității cu 58% mai mare în ceea ce privește pregătirea proiectării și a documentației, comparativ cu AutoCAD 2019.

 

AutoCAD 2024 oferă multe caracteristici noi:

 

  • Trasare - Această funcție vă permite să lucrați în fișierele DWG stocate în cloud storage și apoi să creați marcaje în acestea. Mai exact, aceasta este capacitatea de a compara două desene folosind nori de puncte de culoare și de revizuire. Puteți utiliza apoi săgețile pentru a verifica fiecare set de modificări (a se vedea printscreen-ul de mai jos). Colaborarea privind modificările de design este cu 64% mai rapidă în AutoCAD 2024, comparativ cu 2019. Acum puteți sa profitati de noua funcție TRACE, care vă permite să lucrați la fișiere DWG direct în cloud.

 

 

 

 

 

 

Descărcați broșurile de mai jos pentru a compara beneficiile și diferențele dintre AutoCAD 2024 și AutoCAD LT 2024.

AutoCAD vs AutoCAD LT 2024