Noutăți despre îmbunătățirea proiectelor Civil 3D Explorer

picture explorer enhancement view

 

 

Performanță crescută pentru fiecare operațiune de scriere a bazei de date și atunci când o modificare determină actualizarea mai multor elemente (de exemplu, oprirea tuturor etichetelor, ștergerea unei rețele de conducte, actualizarea unui aliniament cu mai multe profile sau vederi în secțiune). Civil 3D este mai rapid cu 10% în comparație cu Civil 3D 2023.

graphic picture

 

Performanță de ștergere a vederilor de secțiune și a rețelelor de conducte îmbunătățită cu 50% prin reducerea ratei de refresh a listei în Prospector.

Pentru desenele care conțin rețele de conducte în vedere în secțiune, timpul de răspuns la editarea rețelei de conducte în vedere în plan sau profil a fost redus cu 60%, deoarece numai vederile în secțiune afectate vor fi actualizate.

Timpul de reconstrucție a coridorului va fi îmbunătățit cu 12% până la 40% dacă respectivele coridoare folosesc aceleași obiecte atât pentru ținte compensate, cât și pentru ținte verticale.

Comutarea între desene cu Xref sau referințe de date într-o sesiune Civil 3D este mai eficientă, deoarece Xref-urile și referințele de date nu sunt scanate pentru actualizări în timpul comutării.

Răspuns îmbunătățit al timpului de calcul al cantității pentru unele date de la 3–5 minute la 10–17 secunde pe mașinile virtuale și de la 11–24 de minute la 30–60 de secunde pe mașinile fizice.

Utilizați opțiuni noi pentru a controla afișarea grupurilor de etichete într-un desen.

Controlați vizibilitatea etichetelor în spațiul modelului și al hârtiei.