Noutăți în FUSION - Extensii

.

 Autodesk FUSION Cloud

 

La începutul anului 2024, numele "FUSION 360" a fost schimbat în "Autodesk FUSION". Aplicația de producție FUSION va fi acum disponibilă în cloud, inclusiv toate extensiile.

Schimbarea afectează extensia produsului Autodesk Fusion - Extensions la Fusion Manufacturing Extension, care a fost restrânsă de la cele opt tipuri de extensii inițiale la cele cinci actuale pentru a simplifica fluxul de lucru. În același timp, designul mărcii în sine a fost modificat.

Toate aceste extensii fac parte din lansarea platformei în cloud Autodesk FUSION Industry pentru producție

 

Scheme Fusion extensions

Fusion Industry Cloud

Autodesk Fusion este un cloud industrial pentru producție care conectează datele și oamenii, oferind fluxuri de lucru de ultimă generație pe întregul ciclu de dezvoltare a produsului, de la proiectare la producție, concepute nu doar pentru organizația dumneavoastră, ci pentru întregul ecosistem.

 

 

Extensiile disponibile în cloud-ul industrial Fusion pentru producție:

 

1. Extensia Fusion Manufacturing                        Fusion Manufacturing exensions

Extensia FUSION Manufacturing Extension poate fi utilizată pentru prelucrarea CNC cu 3 până la 5 axe, pentru așezarea tablelor de metal și pentru fabricarea aditivă bazată pe metal. Este potrivită pentru accelerarea procesului de programare CAM și pentru îmbunătățirea consistenței proceselor de fabricație pentru a produce piese de calitate superioară.

 

2. Extensie pentru simularea fuziunii                Fusion simulation extensions

Utilizați această extensie pentru a optimiza proiectarea și performanța componentelor utilizând simularea virtuală. Explorați noi rezultate cu ajutorul proiectării generative și validați-le cu studii de simulare puternice, inclusiv FEA, răcire electronică, turnare prin injecție și multe altele.

 

3. Extensie Fusion Manage                                 Fusion Manage extensions

Îmbunătățiți gestionarea procesului de inginerie cu un flux de lucru colaborativ în cloud. Capturați, comunicați și aprobați toate modificările de proiectare. Eliberați și urmăriți cele mai recente date aprobate către părțile interesate. Controlați modul în care utilizatorii interacționează cu datele proiectului dumneavoastră.

 

4. Extensie Fusion Design                                   Fusion Design extensions

Prin intermediul extensiilor de proiectare, vă puteți îmbunătăți procesul de dezvoltare a produsului prin valorificarea mai multor opțiuni de proiectare influențate de constrângerile de proiectare disponibile. Concentrează-te pe funcție și estetică cu ajutorul modificărilor de proiectare automatizate, astfel încât să îți poți adapta mai bine proiectele la intențiile tale. (pentru atelier)

 

5. Extensie Fusion Signal Integrity                   Fusion signal integrity extensions

(Integritate a semnalului)   

 

Puteți utiliza Signal Integrity Extension pentru a îmbunătăți "conformitatea" proiectării PCB de mare viteză cu standardele de testare EMI și EMC. Reduceți timpul costisitor de prototipare fizică a PCB-urilor și de testare prin virtualizarea analizei și simulării electromagnetice la începutul fluxului de lucru cu proiectarea PCB-urilor.