Optimizarea procesului în ReCap Pro 2023.1

Vă oferim o prezentare generală a noutăților în aplicația ReCap Pro. Utilizați procese BIM și căutați o modalitate de a optimiza procesele și de a economisi timp? Actualizarea pentru ReCap Pro aduce noi funcții automate de clasificare și vizualizare a terenului, opțiuni avansate de import, precum și îmbunătățiri pentru Cloud Viewer și ReCap Photo. Printre caracteristicile avansate ale aplicației ReCap Pro 2023.1, se numără o clasificare ușoară a datelor într-un format în care acestea sunt gata pentru utilizare directă. Noile funcții de clasificare automată permit utilizarea scenelor din lumea reală pentru modelarea digitală. Clasificarea automată a datelor funcționează prin etichetarea fiecărui punct de date separat și clasificându-l ca date terestre sau neterestre. Simplificarea vine din importarea unei scanări la sol a suprafeței terenului obținută, de exemplu, de la o dronă, sau puteți folosi orice alt „point cloud” obținut și lăsați ReCap Pro să clasifice automat punctele. Nu mai trebuie să verificați milioane de puncte de date pentru a afla ce face parte din suprafața terenului.

 

    ReCap Pro - Dam Utilizați camere montate pe drone ori scanere a structurii suprafeței terenului ("point clouds") sau a altor obiecte fizice.  Creați și utilizați mai multe profiluri de teren scanate și aliniați-le pentru a genera automat       o perspectivă completă care este aplicată unui sistem de coordonate comun.

 

                                                                                                                                                   

O altă variantă este importul unor scanări care conțin clasificări, cum ar fi scanările Lidar disponibile public și apoi salvarea lor în aplicație. Optimizarea în aplicație a redus semnificativ numărul de produse software,   precum  și a economisit ore de timp de care aveai nevoie anterior pentru a pregăti datele. În timpul procesului   de clasificare a datelor (sau „points cloud”), puteți alege opțiuni pentru nivelul de detalii pe care doriți să îl   utilizați în procesarea și clasificarea datelor de modelare a terenului și a caracteristicilor acestuia. Mai puține  detalii oferă suprafețe „netede”, mai multe, dimpotrivă, suprafețe foarte detaliate. Aceasta înseamnă că puteți ajusta cantitatea de detalii redate prin import pentru a se potrivi nevoilor proiectului dumneavoastră. Pentru o idee clară despre ceea ce aduce optimizarea în aplicația ReCap Pro, am pregătit un scurt videoclip de prezentare generală pentru dvs.